Udlejningsbil i København

At ankomme til København og at køre i bil kan være en ren fornøjelse for mange turister. ”Det flade land” er det perfekte udgangspunkt for en køretur, hvor København er den mest populære destination. Der er jo, trods alt, en god grund til hvorfor man siger, at ”det er godt at være turist i Danmark.” Befolkningen i selve København ligger cirka på 1,2 millioner mennesker, og hvis man tilføjer forstæderne kan man nemt nå op på 2 millioner. Det er derfor en forholdsvis stor ”storby.”

Lufthavnen i København hedder Kastrup og ligger ca. 15 minutter i bil fra Københavns centrum. Der findes en del muligheder indenfor biludlejning ved lufthavnen men også i midten af København.

Køretips i København

Det er forholdsvis nemt at køre rundt i København, og selvom byen er ret gammel, er vejene ret moderne. Byen er delt op i forskellige motorveje med flere baner, men du vil også kunne finde forskellige mindre veje og ensrettede gader. Det er dog ikke sværere at køre rundt i København end, som det for eksempel kan være i Oslo eller i andre nordiske lande. I området omkring byen kan det være en smule kedeligt at køre rundt, da der ikke er så mange sving på motorvejen.

Hvor man skal leje bil i København

Hvis du ankommer til København via fly, er det nemmest at leje en bil ved lufthavnen. Her vil du kunne finde en del biludlejningsfirmaer som Hertz, Avis, Sixt og Europcar. Prisen for at leje en bil ud i Danmark og i København er billigere end i mange andre europæiske byer. Det er også ret nemt at leje en bil indefra Københavns centrum da der findes en del biludlejningsfirmaer ved havnen og ved Hovedbanegården. Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil leje en bil, før du er ankommet, ville du kunne spare penge ved at forudbestille en bil online, hvorefter du henter den ved ankomst til lufthavnen.

Attraktioner der kan besøges med en udlejningsbil

København er en forholdsvis stor by, hvor du kan opleve en masse forskellige attraktioner på gåben eller ved at benytte dig af offentlig transport. Du kan besøge det berømte Tivoli (adresse: Vesterbrogade 3) midt i hovedstaden. Danmark er dog det perfekte land for en bilferie, og vi anbefaler en biltur vestpå i retning mod Billund. Denne køretur vil kun tage tre timer, og vil føre dig til LEGOLAND og til Givskud Zoo.

Når du er i København med en udlejningsbil, skal du gribe lejligheden til at køre over den kæmpestore Øresundsbro til Sverige – Malmø. Andre attraktioner, som vi kan anbefale er Zoologisk Have i København (adresse: Roskildevej 32) og Det Royale Palads, Rosenborg Slot.